Ventures

StaffingManagementServices_200

Staffing Management Services (hierna SMS) richt zich met haar dienstverlening op de gehele administratieve afhandeling van inhuur van derde (ZZP’ers). Hieronder valt de pre-employment screening, contractbeheer, payrolling (tijdelijke loondienst) en evaluaties en rapportages.  

SMS neemt de administratieve beslommeringen weg, bespaart haar klanten tijd en kosten en geeft transparantie en structuur op de inhuur van derde (ZZP’ers).
 
SMS heeft een partnership met Associates (100% dochter ABN Amro), samen gaan wij de gehele inhuur van ZZP’ers van onder meer de ABN Amro verzorgen.

Website: www.staffingms.com

fitforme

FitforMe is in 2004 opgericht. Door het afnemen van een voedingstest, waar naar uw persoonlijke eet- en leefgewoonten wordt gevraagd, wordt bepaald welke vitamines u tekort komt. Hierna selecteert u het product dat precies past bij uw unieke behoefte.
 
Enthri heeft in FitforMe geïnvesteerd met Smart Money, een beperkte investering met kennis. Wij adviseren de ondernemers over het verder optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Met onze financiële injectie en onze kennis is FitforMe klaar voor de volgende stap.
Website: www.fitforme.nl

logo

Evita verleent particuliere thuiszorg op maat. Dit kan bij mensen thuis of in een instelling. Professionele, gemotiveerde, gekwalificeerde Evita-medewerkers staan garant voor huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging of nachthulp. In overleg met de klant en aangepast aan de situatie en het moment doen zij hun werk. ‘Iets extra’s doen’ is voor hen gewoon. Klanten geven aan waar zij behoefte aan hebben, hoeveel hulp ze willen en op welke tijdstippen.
Website: www.evitazorg.nl