RobDeLaat

Rob de Laat (1966)
Na zijn functie als directeur detachering bij Rijnhaave Groep, later Syntegra, heeft hij samen met Marcel Broersma Flex Group Nederland opgericht, een detacheringorganisatie voor IT, Finance en Legal professionals. Eind 2005 is Flex Group Nederland succesvol aan het beursgenoteerde DPA verkocht (Dealsize > 40 Miljoen). Rob de Laat heeft tot eind 2006 als operationeel directeur de integratie begeleid.


Als ondernemer heeft hij bewezen innovatief te zijn en in staat te zijn sterke groei te realiseren. In 2000 is Flex Group Nederland uitgeroepen tot de snelst groeiende onderneming van Europa. Dit succes was mede te danken aan het vooruitstrevende arbeidsvoorwaardenmodel, dat door het Ministerie van Economische Zaken is bestempeld tot ‘het beloningsmodel van de toekomst’.

Rob de Laat heeft een sterke interesse in bedrijfsvoering en ondernemers en wil zich met Enthri hier specifiek op richten.


Richard

drs. Richard Boekee (1979)
Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde, waar hij afgestudeerd is in de Master ‘Global Business & Stakeholder Management’ en Master ‘Internationaal Management (CEMS)’, heeft hij mede in 2004 de organisatie Enviu opgericht. Dit is een platform om jongeren te betrekken bij duurzame ontwikkeling. Een van hun succesvolle concepten is de duurzame dansclub, waarvan de eerste dit jaar ‘My Town’ in Rotterdam wordt geopend.


In 2005 heeft hij de overstap gemaakt naar Flex Group Nederland, waar hij als Business Development manager verantwoordelijk was voor het binnen halen van nieuwe raamcontracten en uitwerken van nieuwe concepten. Na de fusie met DPA heeft hij kwaliteitmanagement opgezet, waarbij hij proces,- en performancemanagement heeft verbeterd en enkele verandertrajecten heeft begeleid, zodat DPA ISO 9001:2000 is gecertificeerd.